Αγνοήστε τον!

Μάταιο θα ήταν ο Παναιτωλικός να πάρει θέση στα «παιχνιδάκια» (που φαίνεται να είναι πολύ στοχευμένα) του Κλάτενμπεργκ που ορίζει τον Τζήλο λίγες μέρες μετά το ρεσιτάλ που έδωσε στον αγώνα με τον Άρη. Καλύτερα που δεν ασχολείται, γιατί με δαύτους άκρη δεν βγάζεις.

Επέλεξε όμως να απευθυνθεί στους φιλάθλους του, τους οποίους (ουσιαστικά) προτρέπει «να μην τσιμπήσουν!». Αυτό καταλαβαίνει κανείς από την ανακοίνωση που εξέδωσε 24 ώρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στον οποίον ο Τζήλος (πέρα από κάθε λογική με όσα προηγήθηκαν) θα είναι 4ος. Μια ανάσα από τα κάγκελα δηλαδή…

Και θα είναι άδικο για τον Παναιτωλικό να πληρώσει ξανά τον εκνευρισμό που θα προκαλέσει με την παρουσία του. Οπότε ας τον αγνοήσουμε όλοι παρά να πέσουμε στην παγίδα της προβοκάτσιας που στήνεται.

Η ανακοίνωση λέει: Στον αγώνα με τον Άρη οι φίλαθλοι προσπάθησαν να τηρήσουν υπεύθυνη στάση και να δείξουν αυτοσυγκράτηση, παρά το αίσθημα αδικίας από όσα συνέβαιναν εντός αγωνιστικού χώρου. Στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό κάνουμε έκκληση: ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Οφείλουμε με πολιτισμένη συμπεριφορά για μια ακόμα φορά να βάλουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας. Να τη βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη! Χωρίς υβριστικά συνθήματα και ότι άλλο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για πιθανή τιμωρία. Να μην επιτρέψουμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να βλάψει τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ