Αγωγή και μήνυση στον Τζήλο

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας εξαπολύοντας «δριμύ κατηγορώ» έναντι Τζήλου και Κλάτενμπεργκ.

Μεταξύ άλλων είπε:

Αρχικά τόνισε για την διαιτησία του αγώνα ότι θύμισε άλλες εποχές, Γ’ Εθνικής:

«Μας το λέγανε εξ αρχής στη Γ’ Εθνική, μην δίνετε λεφτά να ανέβετε, άλλοι θα ανεβούν. Η παράγκα αυτή ήταν παράγκα, όχι αστεία. Πίσω από την πλάτη του Κλάτενμπεργκ πολλά γίνονται».

Και προσέθεσε:

«Όσο και να περιμένει κανείς ότι θα υπάρξει ισονομία και να καταφέρνει κανείς ότι μπορεί στο γήπεδο. Δεν με νοιάζουν πλέον ούτε τα πρόστιμα ούτε τίποτα. Ο Τζήλος μου έδωσε την εντύπωση από το πρώτο λεπτό, από όταν έδωσε το πέναλτι, δεν ήρθε να παίξει ισόνομα. Αυτή είναι η εντύπωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μετά το πέναλτι υπήρξε μία χειρονομία του Ματίγια προς τον κόσμο και δεν μίλησε κανείς. Τι πράγματα είναι αυτά; Αν το έκανε άνθρωπος του Παναιτωλικού αυτό θα είχε φύγει με κόκκινη. Για αυτό και η ανακοίνωσή μας ήταν σκληρή».

Για τα χρήματα που έχει διαθέσει στον Παναιτωλικό:

«20 εκ. είχαν μπει μέχρι να ανέβουμε στην Α’ Κατηγορία. Δεν είναι το οικονομικό το θέμα. Ο κόσμος θέλει να έρθει να δει την ομάδα του στο γήπεδο να χαρεί. Δεν γίνεται αυτό. Το θέμα δεν είναι να βάζεις το χέρι στην τσέπη. Το θέμα είναι να μην σου βάζουν οι άλλοι χέρι. Όπως διαιτητές σαν αυτόν τον τύπο».

Για το πώς θα κινηθεί η ομάδα:

«Θα ζητήσουμε τις συνομιλίες από το VAR. Αυτοί οι άνθρωποι δεν βλέπουν; Το είδε όλη η Ελλάδα κι αυτοί με πέντε οθόνες όχι; Τι είπαν στον Τζήλο;».

Για την πορεία του Παναιτωλικού:

«Έχουμε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίζουμε για κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είχαμε ατυχίες και κάποιους τραυματισμούς. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλα ψυχρά. Μιλάμε με τους παίκτες, είναι αφιερωμένοι στον σκοπό. Ελπίζω να μην επηρεάσει ένας Τζήλος».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Το ποδόσφαιρο έχει υποτιμηθεί τόσο πολύ στην αγορά. Κανείς δεν θέλει να αναλάβει. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε “πληρώνω για να αναλάβει άλλος”. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Για την αντιμετώπιση του Κλάτενμπεργκ:

«Στείλαμε ένα γράμμα εμπιστευτικό στον Κλάτενμπεργκ για ορισμένες διαιτησίες που είχαμε. Δεν έγινε τίποτα. Στείλαμε κι άλλο ζητώντας να μην μας παίξει ξανά ο Τζήλος. Τον έβαλε πάλι. Τι άλλο να κάνουμε για να γλιτώσουμε; Αυτός έχει αποδειχθεί ότι θέλει να μας κάνει κακό. Καλό σε κάποιον άλλον. Δεν ήρθε να παίξει 50-50. Απαξίωσε. Του είπαμε να έρθει να δει ένα από αυτά τα ματς, δεν ήρθε. Αμάν πια, αν δεν μπορεί ο Κλάτενμπεργκ να φύγει. Υπάρχουν ψίθυροι ότι το VAR είπε ότι δεν είναι πέναλτι. Αν αποδειχθεί θα προχωρήσουμε σε αγωγή και μήνυση».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ