«Ακόμη πιο δυνατός Παναιτωλικός»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ματς με τον Παναιτωλικό και ο Μάκης Μπελεβώνης μέσω του match-program της αναμέτρησης ζήτησε την στήριξη όλων στην ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Ο Παναιτωλικός έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στην κοινωνία μας, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό από το 1926 που ανελλιπώς βρίσκεται σε δράση. Κι αυτή η ιστορική διαδρομή αναδείχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις την τελευταία δεκαετία. Κυρίως δε, τονίστηκε και επικοινωνήθηκε ευρύτερα, μέσα από την αγωνιστική άνοδο και την καθιέρωση της ομάδας μας στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το όραμα του Φώτη Κωστούλα για έναν ισχυρό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, η επιμονή να ξεπεράσει όποια εμπόδια υπήρχαν ή μπήκαν σ’ αυτή την πορεία και -πάνω απ’ όλα- η υλοποίηση αυτού του οράματος με έντιμο και καθαρό τρόπο, χωρίς να ξεφύγει από τις «ράγες» των αρχών του Συλλόγου μας, έδωσε μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα και κέρδισε την καθολική εκτίμηση.
Η διοίκηση που προέκυψε μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την προεδρία της ΠΑΕ,ανέλαβε την πολύ μεγάλη ευθύνη να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια χωρίς να παρεκκλίνει από την περήφανη και ανεξάρτητη πορεία που διαγράφει ο Παναιτωλικός. Ως μεγαλομέτοχος ο Φώτης Κωστούλας παραμένει εγγυητής της ομαλής λειτουργίας και της δυνατότητας του Παναιτωλικού να συνεχίζει να βάζει ψηλούς στόχους.

Η υποχρέωση της διοίκησης και όλων των φιλάθλων είναι να αξιοποιήσουμε την παρακαταθήκη που έχει δημιουργήσει και να ονειρευόμαστε να γίνεται ο Παναιτωλικός «κάθε μέρα πιο δυνατός», με σταθερά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς.

Αυτή η πορεία εξέλιξης μπορεί να συνεχιστεί «ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!» Το σύνθημα που επιλέχτηκε για να θυμίσει σε όλους το χρέος του καθενός απέναντι στον Παναιτωλικό. Σύνθημα που έπιασε τόπο με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση – συσπείρωση. Όλοι μαζί θα τη δυναμώσουμε περισσότερο. Στηρίζοντας εν τέλει την ίδια την ομάδα σε όλες της δράσεις της.
Δεν περισσεύει κανείς φίλαθλος, κανείς Αγρινιώτης. Ο καθένας με την παρουσία, προσφέρει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, για να κάνει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, τον Παναιτωλικό, ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟ. Στηρίζοντας την ομάδα στα δύσκολα, συμμετέχοντας στη χαρά που προσφέρει με όμορφο θέαμα και αγωνιστικές επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ