Ανακοίνωση από Guerreros

Ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία τους στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού, την περασμένη Κυριακή, εξέδωσαν οι Guerreros όπου αναφέρουν:

«Κατόπιν ομόφωνης απόφασης της γενικής συνέλευσης των μελών μας αποφασίσαμε να παραβρεθούμε για πρώτη και τελευταία φορά φέτος σε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ”σπάζοντας” για μια μέρα την αποχή που είχαμε αποφασίσει απο την αρχή της χρονιάς.

Oι λόγοι της παρέμβασης μας ήταν οι εξής :
– Η συμμετοχή μας στη πρωτοβουλία οπαδών και συνδέσμων ενάντια στη κάρτα οπαδού και του νέου αθλητικού νόμου.Θέλαμε να σηκωθεί πανό διαμαρτυρίας στο γήπεδο για τα νέα μέτρα που αποξενώνουν το άθλημα απο το κόσμο και παραβιάζουν κάθε κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα.
– Να αναδείξουμε-καταγγείλουμε τις παθογένειες και το άρρωστο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που δε θυμίζει σε τίποτα το κλουβί που γνωρίσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες με το διώξιμο των οργανωμένων οπαδών και του απλού λαικού κόσμου.
Δυστυχώς αυτό που βιώσαμε επιβεβαίωσε όλη τη κριτική που κάνουμε τόσο καιρό.Συναντήσαμε κλίμα τρομοκρατίας , αστυνομοκρατία και υπερβάλλων ζήλο με συνεπεια να νιώθουμε ξένοι στο ίδιο μας το ”σπίτι”.
Συγκεκριμένα στο β’ ημίχρονο κατόπιν εντολής της διοίκησης ( οπως μας αναφέρθηκε αργότερα απο αστυνομικά όργανα ) παρατάχθηκαν διμοιρίες δεξιά και αριστερά δημιουργώντας κλοιό λές και είμαστε σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Αποφασίσαμε τότε να σηκωθεί το πανό που καταγγέλει το άρρωστο κλίμα στο γήπεδο και να αποχωρήσουμε άμεσα πριν λήξει η αναμέτρηση.Στην έξοδο απο το γήπεδο βιώσαμε προπηλακισμούς και βία απο τα αστυνομικά όργανα δίχως να προκαλέσουμε καθόλου.
 Η αξιοπρέπεια μας , η προσφορά η διαχρονική όλων μας στην ομάδα σε πέτρινα και ένδοξα χρόνια και η πορεία μας 10 χρόνια σαν Σύνδεσμος Αθηνών GUERREROS έχει αποδείξει ποιοι είμαστε.
 Ξέρουμε καλά πως κάποιοι τρομάζουν απο τη παρουσία μας γιατί γνωρίζουν οτι διαθέτουμε το ήθος , τη γνώση και τα επιχειρήματα να ανταπεξέλθουμε κάθε δυσκολία και να είμαστε συνεπείς στην ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
 Γι αυτό άλλωστε παλεύουμε για να είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δυνατός. Αυτό δυστυχώς η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν το κατανοεί και βρίσκει γνωστές μεθοδεύσεις για να διώξει όλο και περισσότερο κόσμο απο το γήπεδο και να αλλοιωθεί το dna της ομάδας που αγαπήσαμε.
Μετά απο όλα αυτά που τα έχουμε αναλύσει και σε παλαιότερες ανακοινώσεις διεξοδικά , μετά απο αυτές τις άθλιες συμπεριφορές θεωρούμε πως μοναδική λύση είναι η ριζική αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος
Υ.Γ. 1 : Eυχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για την συμπαράσταση του !!!
Υ.Γ. 2 : ”Ευχαριστούμε” την ελληνική αστυνομία που μας συνόδεψε ασφαλώς στην έξοδο απο την ίδια μας την πόλη !!!
Υ.Γ. 3 : Μπράβο στην ομάδα για τη σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη !!!
10 χρονια Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ