Ανακοινώθηκε η ανανέωση Αναστασίου!

Αυτό που ήταν σχεδόν δεδομένο, η παραμονή του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν, πήρε και επίσημη μορφή. Έγινε η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας, που περιλαμβάνει και τις πρώτες δηλώσεις προέδρου και προπονητή μετά τις υπογραφές:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε: «Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Όλοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του».

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά α βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ