Ανακοινώσεις από τους οργανωμένους

Δύο ανακοινώσεις από τους οργανωμένους του Παναιτωλικού δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Οι Warriors:
Μετά από καιρό καταφέραμε να είμαστε παρόντες σε ένα αγώνα της ομάδας μας παρά τις απαγορεύσεις των μετακινήσεων και των τεχνητών εμποδίων που μας βάζουνε σκόπιμα άνθρωποι της δικιάς μας ΠΑΕ. Αφού ευχαριστήσουμε τα παιδιά της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10 για όλες τις βοήθειες για την είσοδο στο γήπεδο και για την άψογη φιλοξενία, θα αναφέρουμε κάποια γεγονότα για να σταματήσουνε τα ευχολόγια και οι μεγάλες κουβέντες ότι δεν μας απαγορεύει κανείς να είμαστε δίπλα στην ομάδα και τα συναφή.!
Κυριακή πρωί πριν τον αγώνα ο υπάλληλος της ΠΑΕ Μπαρμπαγιάννης σε πλήρη πανικό εκλιπαρούσε την ασφάλεια γηπέδου του Ηρακλή και τους υπόλοιπους στην σύσκεψη του αγώνα να μην μας επιτραπεί η είσοδος με τα λόγια “δεν τους θέλουμε αυτούς”!! Δηλαδή παρότι ταξιδέψαμε 800 χιλιόμετρα σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές ακόμα και σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον να μείνουμε πάλι απεξω για τα θέλω  ενός υπαλλήλου. Ή μήπως ήταν εντολή της ΠΑΕ οπότε εδώ καταρρέουν τα δακρύβρεχτα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι?? Είπαμε να μην βγάλουμε ανακοίνωση για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο εντός έδρας ματς με την AEK και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο εν λόγω υπάλληλος.. Περιμέναμε απο κάποιον να αναλάβει να πει μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου αλλά που χάθηκε το φιλότιμο για να βρεθεί εδώ?? Είναι ντροπή να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που να μην θέλει τον κόσμο δίπλα της! Αυτά τα γεγονότα τα παραθέτουμε απλά για να δει και ο απλός κόσμος τι παραμύθι κρύβεται πίσω από εύκολες κουβέντες!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΕΜΠΟΔΙΑ 
Το νου σας λαμόγια!
Οι Guerreros:
Ηρακλής-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0 (σχόλιο αγώνα)
Τελευταία αγωνιστική προχθες για την ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη,σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς που έληξε 0-0.
Δώσαμε το παρόν στο Καυταντζόγλειο μετά από οργανωμένη μετακίνηση του συνδέσμου μας.
Υ.Γ.1 Ευχαριστούμε την Αυτόνομη Θύρα 10 και την ΠΑΕ Ηρακλής για την άψογη φιλοξενία τους.
Υ.Γ.2 Εμείς δε μπορούμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο Αγρίνιο γιατί κι εμείς είμαστε φιλοξενούμενοι στο γήπεδο μας (ξύλο αστυνομίας).
Υ.Γ.3 Θα υπάρξει Ανακοίνωση-τοποθέτηση του συνδέσμου εφ’όλης της ύλης.
10 ΧΡΟΝΙΑ Σ.Φ.Π. ΑΘΗΝΩΝ-GUERREROS

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ