Αναστασίου: «Παίζουν ρόλο οι απουσίες, είναι ανησυχητική η εμφάνιση» (vid)

«Σκασμένος» ήταν ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ματς με τον ΟΦΗ, όπου ο Παναιτωλικός έχασε 2-1. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αρχικά ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά των παικτών του ΟΦΗ και του Γρατσάνη που δεν έδειξε κάρτες.«Οποιος ήταν γήπεδο και είδε, δεν χρειάζεται, νομίζω να σχολιάσουμε κάτι», απάντησε.

Μετά μίλησε για τις απουσίες βασικών παικτών της ομάδας. «Οι απουσίες παίζουν ρόλο αλλά πρέπει να βασίζεται στο σύνολο κι όχι σε έναν δύο παίκτες. Σίγουρα ήταν κομβικοί παίκτες, που μπορούν επιθετικά να κάνουν τη διαφορά. Ανησυχητική ήταν η εμφάνιση. Βγάλαμε φοβία που δεν καταλαβαίνω πώς προήλθε. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Με την επάνοδο των τραυματιών πιστεύω να είμαστε καλύτεροι. Προηγηθήκαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χαζό. Δεν υπήρχε περίπτωση δύσκολης κατάστασης για τον ΟΦΗ. Βρέθηκε ο Μπράιαν Λούι ως αριστερό μπακ επειδή είχε εκτελέσει ένα φάουλ πιο πριν και δεν άλλαξαν τα μπακ. Χωρίς να κάνουμε τα απαραίτητα, τα απλά για την άμυνα, αφήσαμε τον Λάμπρου να μπει ελεύθερα και να πετύχει το 1-1. Μετά το 1-2 παίξαμε ανορθόδοξα, είχαμε δυσκολίες στο κέντρο και την κυκλοφορία. Φάνηκε η απουσία του Ντίαζ, δίνει λύσεις στο κράτημα και το κουβάλημα της μπάλας στο επιθετικό τρίτο. Προσπαθήσαμε φορτώνοντας την επίθεση, αλλά αυτό δεν λειτούργησε υπέρ μας, δεν δημιουργήσαμε φάση. Μετά το 1-2 δεν δείξαμε καθόλου καλό πρόσωπο».

Για την αλλαγή των μπακ (Αντούνεθ, Λούι) στη φάση του 1-1 σχολίασε πως «εκ των υστέρων κρίνεται ως επιτυχής ή ατυχής. Από τα μπακ δεν πήραμε τίποτα. Από τον Μπράιαν πήραμε τη σέντρα και μπήκε το γκολ, αλλά γενικά λίγα πράγματα επιθετικά και αμυντικά. Παίξαμε με τρία στόπερ και φορτώσαμε τα άκρα με Αποστολάκη και Φρεντ που έχουν τα “πνευμόνια” για να παίξουν όλη την πλευρά και να βοηθήσουν. Δεν βγήκε, έπρεπε κάτι να αλλάξουμε αλλά οι επιλογές ήταν περιορισμένες».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ