Αξίζει πολύ περισσότερα

Κάθε ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της. Να την στηρίξει με κάθε τρόπο, ακόμα και με ένα εισιτήριο ή τη φωνή του, τη συμπαράστασή του, το χειροκρότημά του. Ο Παναιτωλικός σήμερα «παραιτήθηκε» από το πρώτο προσφέροντάς το στον Ερασιτέχνη. Ας δώσουμε το εισιτήριό μας στον ΓΦΣ και ας κρατήσουμε όλα τα υπόλοιπα για την ομάδα. Της είναι αρκετά στο πρώτο φιλικό…

Με τις ανακοινώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα η ΠΑΕ, καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Κι αντί να κόψει εισιτήρια η ίδια, βγάζοντας έστω τα έξοδα του φιλικού, να δώσουν 2 ευρώ αγοράζοντας κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του Ερασιτέχνη. Οι πηγές εσόδων του οποίου είναι απειροελάχιστες. Θα είναι μια μικρή τόνωση στο ξεκίνημα της νέας σεζόν για να λειτουργήσουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκή, δίνουν τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τα κάνει περήφανα που στη φανέλα τους έχουν τον Τίτορμο.

Κι αυτή η πρωτοβουλία της ΠΑΕ (είχαν προηγηθεί και άλλες ανάλογες στο κοντινό παρελθόν), μας θυμίζει ότι ο Παναιτωλικός είναι ενιαίος. Επί της ουσίας, μας θυμίζει αυτό που (πρέπει να) ξέρουμε και είναι ευκαιρία να κάνουμε το καθήκον μας. Ένα δίευρο για τους περισσότερους δεν είναι συγκλονιστικό ποσό. Με τα πολλά δίευρα που θα συγκεντρωθούν, θα είναι μια μεγάλη ανάσα για τον ΓΦΣ Παναιτωλικός.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ