Απαράδεκτη εμφάνιση και στάση

Το σχόλιο της Θύρας 6 για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη στάση της ΠΑΕ στο θέμα των ποινών της μη αδειοδότησης:

 

Ολυμπιακός-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4-0

Άλλη μια απαράδεκτη εκτός έδρας εμφάνιση, ακόμα μια βαριά ήττα. Φαίνεται πως οι περισσότεροι παίχτες μας είπαν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από το Φάληρο, δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η τραγική εικόνα της άμυνας, μιας και μετά το δοκάρι του Μοράρ στο 8ο λεπτό λίγες ήταν οι καλές στιγμές και ο Παναιτωλικός δέχτηκε 4 γκολ σε 25 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να αντιδράσει ποτέ. Στο γήπεδο με την πλέον αρνητική προϊστορία και τις χειρότερες διαιτητικές σφαγές εις βάρος του ο Παναιτωλικός δεν δικαιολογείται να έχει τέτοια απάθεια ακόμη και αν δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Στο Δ.Σ. της “σουπερλίγκας” απορία έως και αποστροφή μας προκαλεί η αλλαγή στάσης της ΠΑΕ στο θέμα της αδειοδότησης. Για τα ίδια αίτια, ο Ηρακλής πέρυσι έπεσε, ο Παναθηναϊκός όπως φαίνεται θα παραμείνει στην κατηγορία. Το γεγονός ότι το τηλεοπτικό θέμα παραμένει ανοιχτό για την ομάδα μας δεν δικαιολογεί μια τέτοια στάση από την διοίκησή μας. Αφού ίσχυσε πέρυσι, έπρεπε να ισχύσει και φέτος.

Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Ηλία Γιαννιώτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και να επιστρέψει ξανά υγιής και δυνατός στις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΥΓ 1: Κανένας δε μας χαρίστηκε ποτέ. Δε χαριζόμαστε σε κανέναν. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ !!!
ΥΓ 2: Ο σύνδεσμος (Ντόβα 1) θα είναι ανοιχτός για εισιτήρια Παρασκευή 20.00-21.00 και Κυριακή 16.00-18.00

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ