Απαράδεκτο το νέο σήμα

Ανακοίνωση σχετικά με το νέο σήμα της ομάδας εξέδωσαν οι Guerreros:

Παρουσιάστηκε λοιπόν το νέο σήμα της ομάδας το οποίο ιστορικά αλλά και αισθητικά είναι απαράδεκτο.
Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό συντελείται η πλήρης αποιδεολογικοποίηση της ομάδας. Σβήνοντας κανείς ένα κομμάτι από το παρελθόν, είναι σαν να σβήνει και ένα αντίστοιχο κομμάτι απο το μέλλον. Δυστυχώς αυτοί που εμπνεύστηκαν την αλλαγή του συμβόλου λησμονούν πως οι σύλλογοι δημιουργούν την ίδια τους την ιστορία, όχι όπως τους αρέσει για εμπορικούς λόγους, όχι μέσα σε συνθήκες που οι ίδιοι βαπτίζουν μοντέρνες, μα μέσα σε συνθήκες που είναι δοσμένες και που κληροδοτήθηκαν από το παρελθόν. Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία και να μας πείσουν πως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν ιδρύθηκε το 1926 αλλά το 2005. Ματαιοπονούν….
Χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος τα τελευταία χρόνια είδαμε συχνά να γίνονται αλλαγές στο σήμα της ομάδας , να γράφονται 10 διαφορετικοί ύμνοι και να γίνεται συστηματική υποτίμηση σημαντικών ιστορικών περιόδων της ομάδας. Δημιουργήθηκαν δηλαδή όλες οι συνθήκες ώστε σήμερα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να φαντάζει κάτι ξένο , απόμακρο και αποστειρωμένο. Γι αυτό άλλωστε παρατηρούμε την απομάκρυνση σημαντικότατης μερίδας φιλάθλων και οπαδών απο το γήπεδο που δεν έχει καμία σχέση με το ”κλουβί” των προηγούμενων δεκαετιών σε μαζικότητα και κυανοκίτρινο πάθος.
Δεν τρέφουμε αυταπάτες οτι μπορεί να προβληματίσουν αυτά που λέμε τη Παε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Ακόμη και ο τρόπος που πάρθηκε η απόφαση για αλλάγη σήματος μαρτυράει τις προθέσεις. Το σήμα για μια ομάδα είναι τόσο σπουδαίο ζήτημα που δε μπορεί με περίσσια ευκολία και για λόγους μάρκετινγκ να αλλάζει κάθε τόσο.
Θέλουμε όμως να στηλιτεύσουμε και τη στάση του ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που ενώ θα έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας της ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ σύρεται απο τη Παε σε αποφάσεις που τον εκθέτουν και τον οδηγούν σε πληρη απαξίωση και απομόνωση απο τη κοινωνία.Ας μην έχει παράπονα λοιπόν ο ερασιτέχνης γιατί δεν έχει πολλά μέλη , ούτε και στήριξη απο την τοπική κοινωνία οταν δίχως να κάνει γενική συνέλευση και χωρίς να ρωτηθεί ο κόσμος δίνει την έγκριση του στη Παε για αλλαγή σήματος. Και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο πως σαν σύνδεσμος Αθηνών αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι που δεν στηρίξαμε συνειδητά τα τελευταία χρόνια αλλά ούτε θα υπάρξει καμιά στήριξη στο μέλλον σε κανένα τμήμα του ερασιτέχνη.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους,Διοίκηση των Παλαιμάχων,τα μέλη  ερασιτέχνη  του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ να μη σκύψουν το κεφάλι και να δείξουν την αντίθεση τους στην αλλαγή των συμβόλων και την αλλοίωση της ιστορίας , να μην αποδεχτούν το νεό σήμα-έκτρωμα της ομάδας.

Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

-ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
-MIA ZΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ