Αποφασίζει για δανεικούς

Όλα τα χρόνια που παίζει στη Super League ο Παναιτωλικός είναι η μοναδική ομάδα που δεν παίρνει δανεικούς. Δεν παίρνει αλλά δίνει…

Και αυτοί που πήγαν σε άλλες ομάδες την προηγούμενη σεζόν αξιολογήθηκαν και πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με τον καθένα. Ο Δημήτρης Γιαννιώτης και ο Νταλακούρας έπαιξαν με την ΑΕ Καραϊσκάκης στη Super League 2. Άλλοι τρεις στη Γ’ Εθνική. Ο τερματοφύλακας Καλαντζής στον Τηλυκράτη, ο Στάθης Μπελεβώνης και Μπακαδήμας στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Οι παραπάνω μαζί με άλλους παίκτες που ανήκουν στον Παναιτωλικό, προπονούνταν στο Emileon στη μετά καραντίνα εποχή το τελευταίο τρίμηνο. Κάποιοι (Γεωργούσης, Ντόβας, Θώδης, Τσιαντής κ.α.) έμειναν ελεύθεροι να επιλέξουν την επόμενη ομάδα τους.

Για τους πέντε πρώτους θα αποφασιστεί για τον καθένα ξεχωριστά τι θα γίνει το επόμενο διάστημα, με πιθανά ενδεχόμενα να πάρουν μέρος στην προετοιμασία ή να δοθούν δανεικοί ξανά ή κάποιοι να μείνουν ελεύθεροι.

Το ίδιο ισχύει για παίκτες της Κ19, απ’ την οποία δύο έγιναν ήδη επαγγελματίες και έκαναν ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα. Ο Κωνσταντόπουλος και ο Χρ. Μπελεβώνης. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι που ξεχώρισαν και πρέπει να αξιολογηθούν και να αποφασιστεί τι θα γίνει.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ