Από το κέντρο της πόλης στο κέντρο του γηπέδου (vid)

Με ένα video που έχει πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές του ο Παναιτωλικός παρουσιάζει τις τρεις φανέλες που θα φορέσει στο πρωτάθλημα το οποίο αρχίζει το Σάββατο.

Τα γυρίσματα έγιναν σε αναγνωρίσιμα σημεία του Αγρινίου και στο κείμενο που το συνοδεύει τονίζεται ότι στόχος είναι να αναδείξει τους δεσμούς πόλης και ομάδας, έχοντας τίτλο “Όλο το Αγρίνιο… ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!”

Αναφέρει:

Από το κέντρο της πόλης και σε όλη την περιοχή. Από τον κύκλο με το έμβλημα του Αγρινίου στην κεντρική πλατεία έως τον κύκλο της σέντρας του γηπέδου…

Αγρίνιο και Παναιτωλικός είναι ταυτόσημες έννοιες 95 χρόνια τώρα. Η μία προσδιορίζει την άλλη. Σχηματίζοντας το ενιαίο και αδιαίρετο!

Η φετινή σεζόν είναι η 10η για τον Παναιτωλικό στη Super League και η επιλογή των τριών εμφανίσεων της GIVOVA έχει συμβολισμούς. Όπως και το video με την επίσημη παρουσίασή τους, λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ποδοσφαιριστές μας ξεκινούν από διάφορα σημεία της πόλης και καταλήγουν στο κέντρο του γηπέδου.

Με την ΚΙΤΡΙΝΗ φανέλα, που παραπέμπει σ’ εκείνη της δεκαετίας του ’70 όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική. Με τους ποδοσφαιριστές μπροστά σε παλιά, ιστορικά κτίρια στο κέντρο της πόλης και το σιντριβάνι στο Δημαρχείο.

Με τη ΡΙΓΕ φανέλα, που σχεδιάστηκε με δέκα κίτρινες γραμμές να τονίζουν τα 10 χρόνια στη Super League. Με τους ποδοσφαιριστές στην «καρδιά» του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Με την ουδέτερη ΠΡΑΣΙΝΗ φανέλα. Την ένωση των βασικών χρωμάτων κίτρινο – μπλε που δίνουν πράσινο και τους ποδοσφαιριστές μας στο πιο πράσινο σημείο της πόλης, το Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο.

Καταλήγοντας στο γήπεδο. Εκεί που καταλήγει κάθε Αγρινιώτης, κάθε φίλαθλος από το απόγευμα του Σαββάτου και όλη τη σεζόν. Εκεί που χτυπάει πάντα η καρδιά του Παναιτωλικού!!!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ