Αυτοί πάνε Καρπενήσι

Ο Παναιτωλικός είναι στο δρόμο για το Καρπενήσι όπου θα συνεχίσει από το απόγευμα την προετοιμασία του. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν 26 παίκτες. μεταξύ των οποίων 5 προερχόμενοι από την Κ19. Στο Αγρίνιο έμειναν τέσσερις που προορίζονται για δανεισμό. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται από σήμερα και έως τις 28 Αυγούστου στο Καρπενήσι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπονήσεις και δύο φιλικούς αγώνες, την προσεχή Τετάρτη 19 Αυγούστου με αντίπαλο τη Λαμία και την Κυριακή 23 Αυγούστου με τα Τρίκαλα.

Στην αποστολή που αναχώρησε το πρωί συμμετέχουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: Άλβαρες, Αριγίμπι, Βέργος, Καββαδίας, Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Μάζουρεκ, Μαλής, Ματσόλα, Μεντόσα, Μπελεβώνης Χρ., Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Περέιρα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας.

Συμμετέχουν επίσης πέντε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ19, οι Καλαντζής, Κοντογιάννης, Παρδαλός, Σκιαδάς, Σκόνδρας.

Στο Αγρίνιο παραμένουν και θα προπονούνται στο Emileon τέσσερις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μας, οι Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Μπελεβώνης Στ., Φυτόπουλος, οι οποίοι κρίθηκε σκόπιμο να δοθούν δανεικοί.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ