«Αφιερωμένη στον Μάκη Χάβο»

Ο Δέλλας οδήγησε σήμερα τον Παναιτωλικό στη νίκη επί του Ατρόμητο, όμως εκείνος δεν… κράτησε τίποτα για τον εαυτό του. «Καλή χρονιά σε όλους και για μένα είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο πάγκο του Παναιτωλικού. Παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη. Εμείς ήμασταν λίγο μπερδεμένοι, δουλέψαμε πάνω σε αυτό στις δύο μέρες. Με χαροποιεί πάρα πολύ όχι τόσο η νίκη, όσο η συμπεριφορά. Ανήκει 100% στους παίκτες και θέλω να την αφιερώσω στον Μάκη Χάβο. Θα ήταν άδικο σε δύο μέρες να την πιστωθώ εγώ. Αν η ανταπόκριση είναι ίδια, με την ποιότητα που έχει αυτή την ομάδα, θα πάμε καλά. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση, αλλά θα τα δούμε εν καιρώ. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πορεία του, καθώς διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και μια πολύ καλή διοίκηση», είπε αρχικά. Και μετά του μεταφέρθηκε αν «έπαιξε ρόλο» ότι έχει περάσει από τον Ατρόμητο. «Μια αλλαγή προπονητή, φέρνει αλλαγή στο κλίμα. Αυτό όμως δεν φτάνει. Ο Ατρόμητος είναι άλλη ομάδα σε σχέση όταν ήμουν εγώ. Αυτές οι δύο μέρες έστω στα λόγια, δείξαμε κάποια πράγματα στους παίκτες. Είδα μεγάλη διάθεση από τους παίκτες και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα». 

Για τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα σχολίασε πως «οι συνθήκες στην ομάδα είναι καταπληκτικές για να δουλέψει ένας προπονητής. Για αυτό δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να ανεβούμε από εκεί που είμαστε, αλλά και ψυχολογικά. Για μένα το στοίχημα είναι αυτός ο ενθουσιασμός να παραμείνει και να συνεχίσουμε τη δουλειά». 
Για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι «θα συζητήσω με τη διοίκηση. Αυτό που επείγει είναι να δουλέψουμε». Μετά ρωτήθηκε για τους Μόρα και Τσέναμο. «Πρόκειται κυρίως για θέμα της διοίκησης».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ