Βέργος: «Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Στην ΕΡΤ μίλησε ο Νίκος Βέργος και ο 26χρονος φορ αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της ομάδας όσο και τη δική του παρουσία στο γήπεδο. «Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε νίκες. Δεν το καταφέραμε αυτό στην αρχή. Πλέον έχουμε αρχίσει και παίρνουμε αποτελέσματα. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή. Είναι μία συνολική προσπάθεια. Από τη μέρα που πήγα στον Παναιτωλικό. Είναι η πρώτη χρονιά που έχω συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Ο ρυθμός είναι το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο 26χρονος στράικερ στάθηκε και στις τις δυσκολίες που συναντά ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να είσαι δυνατός. Δυνατός σωματικά και ψυχικά. Να αφομοιώσεις τις δυσκολίες και να τις αντιστρέψεις. Αυτό προσπαθούσα να κάνω εγώ. Να πατάς στα πόδια σου και να μη σταματάς».

Οσο για το μέλλον του είπε ότι «έχω σταματήσει να κοιτάω το μέλλον. Κοιτάω κάθε μέρα ξεχωριστά. Να το απολαμβάνω, να παίζω, να βοηθάω την ομάδα μου και στο μέλλον θα δείξει».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ