Βρήκαν επιδιαιτητή!

Το πρόσωπο του επιδιαιτητή αποτέλεσε σημείο έντονης τριβής ΕΠΟ – Super League, όταν αποφάσισαν να εφαρμοστεί στη χώρα μας το “Ισπανικό μοντέλο” διαιτησίας. Ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας (Γκρούτσης) και εκείνος της Λίγκας (Σαραϊδάρης), βρήκαν τελικά εκείνον (Βασάρας) που θα ορίζει τον διαιτητή, όταν υπάρχει διχογνωμία των δύο πρώτων. Ο Βάσαρας ήταν εκλεκτός τα τελευταία χρόνια της ΕΠΟ που του ανέθεσε τον τομέα της εκπαίδευσης των διαιτητών. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος… Μετά τη συμφωνία και τη συμπλήρωση της τριάδας που θα κάνεις τους ορισμούς, φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος να αρχίσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, αφού για κάτι τέτοιο χρειάζονται και διαιτητές…

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Με κοινή πρόταση και απόφασή τους οι Δημήτρης Γκρούτσης εκ μέρους της ΕΠΟ και Δημήτρης Σαραϊδάρης εκ μέρους της Super League ανακοίνωσαν στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, ότι ο Κύρος Βασάρας θα είναι ο επιδιαιτητής στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών Super League περιόδου 2016-2017.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου παρουσία των κυρίων Γκρούτση και Σαραϊδάρη, οι τελευταίοι προχώρησαν στην ακόλουθη κοινή, που φέρει και τις υπογραφές τους, δήλωση:

«Οι υπογραφόμενοι α. Δημήτριος Σαραϊδάρης, Δημήτριος Γκρούτσης, οι οποίοι οριστήκαμε ο μεν  πρώτος με απόφαση του Δ.Σ της Super League, ο δεύτερος με απόφαση του Προέδρου της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη και της Ε.Ε./Ε.Π.Ο, για να αποτελέσουμε την Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Super League περιόδου  2016-2017, δηλώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι όλες οι σχετικές διαδικασίες επιλογής και ορισμού μας έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες ρήτρες, είναι σε πλήρη γνώση μας και έχουν την απόλυτη αποδοχή και συμφωνία μας.

Ειδικότερα δε, αποφασίσαμε τον  ορισμό του κ. Κύρου Βασάρα στην θέση του «επιδιαιτητή», μέχρι και την 1/10/2016, ημέρα ανάδειξης νέας Εκτελεστικής Επιτροπής  κατά της αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια θα επιβεβαιώσει τη σύνθεση της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών ή θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωσή της εφόσον αποφασίσει σχετικά. 

Δηλώνουμε, τέλος, ότι ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και την μεταξύ μας συμφωνία.

Την συμφωνία μας ανακοινώσαμε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο .

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ