Γκολ στο 90′ και… Μαρκόβσκι 2ετίας!

Η… δίψα για συνέχιση συνεργασίας ήταν τόσο δυνατή, ώστε να μην χαλάσει με ένα όχι! Ο λόγος για τον Παναιτωλικό και τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Μπορεί το ρεπορτάζ της Τρίτης να έκανε λόγο για… διαζύγιο, αλλά τελικά η ανατροπή ήταν και θεαματική και ευχάριστη.

Οι δύο πλευρές είχαν νέα επαφή, αφού ήταν δεδομένη η εκατέρωθεν επιθυμία να συνεχίσουν και θα συνεχίσουν. Βρέθηκε η χρυσή τομή, όσο αφορά και το οικονομικό σκέλος, αλλά και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου κι έτσι ο Σέρβος πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού στο περσινό πρωτάθλημα, θα συνεχίζει να φοράει τα «κυανοκίτρινα» για τα επόμενα 2 χρόνια.

Έτσι μετά και την κίνηση με τους 2 Πορτογάλους, ο Τίτορμος έβαλε για τα καλά… μπροστά την μεταγραφική μηχανή, ώστε όσο το δυνατό πιο γρήγορο να είναι έτοιμος για την νέα σεζόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάρκο Μαρκόβσκι αναφέρει: «Ο Μάρκο Μαρκόβσκι θα παραμείνει στον Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού έως τον Ιούνιο του 2018».

Μοιράσου το: