ΓΦΣ: Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΕΠΣΑ

Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΕΠΣΑ… Αυτές οι υποθέσεις θα απασχολήσουν τις αρμόδιες αρχές.

NEO SIMA PANETOLIKOSΑπό δημοσιεύματα μάθαμε χθες ότι η Διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε από τις 5/3/2022 (!!!) σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης στην οποία μεταξύ των θεμάτων είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ψάξαμε την αλληλογραφία και δεν βρήκαμε κανένα έγγραφο που να μας ενημερώνει. Αναζητήσαμε την ανακοίνωση της σχετικής απόφασης σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) και δεν υπάρχει πουθενά δημοσιευμένη. Ούτε η αναζήτηση στο site της ΕΠΣ βγάζει αποτέλεσμα!


Με μια απόφαση που (υποτίθεται ότι) λήφθηκε 45 μέρες και παραμένει κρυφή, το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου μαθαίνει πως γίνονται εκλογές στις 27 Απριλίου, δηλαδή σε 2 εργάσιμες ημέρες από σήμερα!!! Και επιτρέπεται η συμμετοχή μόλις 20 Σωματείων! Τέτοιες…δημοκρατικές διαδικασίες, δεν τόλμησε να εφαρμόσει ούτε η Χούντα.

Αυτές οι μεθοδεύσεις αποτελούν κορυφαία πρόκληση. Αποδεικνύουν ότι κάποιοι που θέλουν να είναι οι ηγέτες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, δεν διαθέτουν ούτε στοιχειώδη αξιοπρέπεια. Ισοπεδώνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και τα «προνόμια» που απορρέουν απ’ αυτές. Με τις πράξεις τους βροντοφωνάζουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ο Αθλητισμός. Άλλα κίνητρα έχουν και δεν διστάζουν να καταπατήσουν κάθε έννοια δικαίου για να τα εξυπηρετήσουν.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ καταγγέλλει τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΣΑ και τη διοίκησή του που έγραψαν μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ένωσης του μεγαλύτερου νομού της χώρας.

Καλεί τα Σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου να μην υποκύψουν. Να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, να πάρουν θέση και να απαντήσουν στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις που προσβάλουν βάναυσα τον Αθλητισμό και την κοινωνία μας. Να αποβάλλουν οριστικά τους εμπνευστές αυτής της απίθανης και ντροπιαστικής υπόθεσης, που πρέπει και θα απασχολήσει και τις αρμόδιες αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ