Δίπλα σ’ αυτούς που δίνουν τη μάχη

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά ο Παναιτωλικός, με τη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Υλοποιώντας απόφαση του Δ.Σ. που συγκέντρωσε σεβαστό ποσό, παρέδωσε σήμερα το υλικό και με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για νέες πρωτοβουλίες, ενώ καλεί τον κόσμο να συνεχίσει τον αγώνα:

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τούτες τις δύσκολες στιγμές.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, θέλοντας να ενισχύσει έστω και κατ’ ελάχιστο την προστασία τους, προχώρησε στην προμήθεια υγειονομικού υλικού (μάσκες, ποδονάρια, μπλούζες, σκουφιά), το οποίο παραδόθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Παραμένουμε αρωγοί και θα συνεχίσουμε με νέες πρωτοβουλίες να στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στον «πόλεμο» κατά της πανδημίας του Covid-19, προστατεύοντας την ελληνική κοινωνία.

Καλούμε το σύνολο των συμπολιτών μας να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, συμβάλλοντας ενεργά να γίνει τούτος ο αγώνας νικηφόρος.

Σ’ αυτόν τον αγώνα παίζουμε όλοι μας και ΝΙΚΑΜΕ!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ