«Δεν κάναμε τίποτα, ζητάω συγνώμη»

«Μπροστά» βγήκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη «βαριά» ήττα της ομάδας από τον ΟΦΗ και ανέλαβε την ευθύνη για το 4-0 που έχασε ο Παναιτωλικός.

«Θα έλεγα πως αυτόν τον ενάμιση χρόνο είναι η πρώτη φορά που ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ για την εικόνα της. Πραγματικά ένα ειλικρινές συγγνώμη γιατί είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για τον σημερινό αγώνα. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά γιατί δεν κάναμε στην ουσία τίποτα. Απλά το σημαντικό θα είναι να μην κοιτάξουμε να τα ισοπεδώσουμε όλα και διαγράψουμε ό,τι έχουμε καταφέρει το προηγούμενο διάστημα γιατί τα παιδιά προσπαθούμε και έχουμε κάνει κάποια καλά αποτελέσματα. Σίγουρα είχαμε μία κακή μέρα, δεν ξεχώρισε κανείς, ούτε οι αλλαγές που μπήκαν βοήθησαν την ομάδα. Οπότε ήταν μία πολύ κακή μέρα για εμένα και πρέπει να προβληματιστούμε γιατί στην κακή μας μέρα αν είμαστε τόσο κακοί θα πρέπει να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εξήγηση, γιατί αυτό που προσπαθείς αν έχεις μία καλή εικόνα και θες να δείξεις εμπιστοσύνη και στο ίδιο γκρουπ που την Τετάρτη είχε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Μερικοί λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά για εμάς ίσως είναι διαφορετικά. Νομίζω πως δεν είναι σωστό να πούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε γιατί δεν κάναμε τίποτα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ