«Δεν πρέπει να επαναληφθεί η περσινή χρονιά»

Εκ των «πρωταγωνιστών» και σκόρερ του Παναιτωλικού στο Περιστέρι ήταν απόψε ο Νίκος Βέργος. «Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί πολύ, αλλά από ‘κει και πέρα ήρθαμε να κάνουμε ένα σωστό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Ο αντίπαλος μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε τη νίκη, το κάναμε και στο τέλος την πήραμε», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Με την οπισθοχώρηση στο 2ο ημίχρονο και με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ατρόμητος, το εκμεταλλευτήκαμε και μπορέσαμε να κερδίσουμε. Το ματς, θεωρώ, κρίθηκε στις στημένες φάσεις, γιατί και τα τρία γκολ προήλθαν από εκεί. Είμασταν και οι δύο δυνατοί, αλλά βάλαμε δύο γκολ και κερδίσαμε».

Κλείνοντας είπε πως «είναι μια καινούργια χρονιά αυτή, το είπαμε από τη πρώτη μέρα ότι πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που έγιναν πέρυσι, να πατήσουμε πάνω σε αυτά και να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά. Αυτό κάναμε από τη πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, μαζί με όλο το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση και όλους τους παίχτες. Όσοι ήρθανε τους βάλαμε σε αυτό (σ.σ. τον τρόπο σκέψης), είπαμε ότι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να έχουμε τον σύλλογο πιο ψηλά».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ