Δεν φέρει ευθύνη ο Παναιτωλικός

Ένας ακόμα πολιτικός πήρε θέση για την υπόθεση του Παναιτωλικού. Ο Βουλευτής Σπήλιος Λιβανός αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Στη συνάντηση μου με τον Ιδιοκτήτη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Παναιτωλικού συζητήσαμε εκτενώς το ζήτημα παραπομπής στην Επιτροπή Δεοντολογίας, την ιστορική, κοινωνική και αθλητική συνεισφορά του αλλά και τις προοπτικές του Συλλόγου του Αγρινίου.

Τόνισα, μεταξύ άλλων, τη βαθιά μου πιστή στην ορθοκρισία των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας, καθώς και στις θεμελιώδεις αρχές του νομικού μας πολιτισμού, όπου δεσπόζει και η αρχή της αναλογικότητας.

Εξέφρασα και την πεποίθηση μου ότι το σύνολο των Ελλήνων και Ελληνίδων γνωρίζουν ότι ο Παναιτωλικός αποτελεί μια σύγχρονη ομάδα πρότυπο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων της πατρίδας μας και προφανώς δεν φέρει καμμία ευθύνη για την λανθασμένη και καταδικαστέα ενέργεια ενός φυσικού προσώπου το οποίο άλλωστε η διοίκηση του συλλόγου απέπεμψε αυτοβούλως, άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ