Δεξιός… προβληματισμός

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά ο Ματζουράκης ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς η δεξιά πλευρά της ομάδας… άδειασε. Ο Μύγας αρρώστησε, ο Κουτρομάνος ήταν ήδη τραυματίας και η επιλογές του περιορίστηκαν στο ελάχιστο. Επέλεξε τον Κλέσιο για δεξί μπακ και μετατόπισε τον Τομανέ από φορ στα δεξιά της επίθεσης, όπου έως τότε έπαιζε ο νεαρός από τη Μοζαμβίκη. Το 0-0 στα Χανιά δικαίωσε τις επιλογές του, αλλά πολλοί είπαν ότι με τον Κλέσιο πιο μπροστά ο Παναιτωλικός θα ήταν πιο απειλητικός και με περισσότερες πιθανότητες να φύγει με ένα πολύ μεγάλο “διπλό”.

Από τον αγώνα με τον Πλατανιά έως εκείνον του Σαββάτου με την Κέρκυρα μεσολαβούν περίπου δεκαπέντε μέρες. Αλλά στο διάστημα αυτό δεν άλλαξε τίποτα. Ο Μύγας άρρωστος, ο Κουτρομάνος τραυματίας και ο προβληματισμός του Ματζούρ ίδιος… Άσε που προστέθηκε στον Κλέσιο η κούραση του ταξιδιού του (επιστρέφει το απόγευμα) για τον αγώνα της Εθνικής Μοζαμβίκης με το Τόγκο. Θα κρατήσει τον ταχύτατο νεαρό στο δεξί άκρο της άμυνας ή θα τον βάλει πιο μπροστά, ρισκάροντας με την τοποθέτηση άλλου παίκτη (π.χ. Ρότσα);

Ο αγώνας με την Κέρκυρα έχει διαφορετικές απαιτήσεις από τους προηγούμενες. Θέλει την ομάδα με πιο ενεργητικό ρόλο στο παιχνίδι της και μεγαλύτερη επιθετικότητα. Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να κάνει ξανά τις (αναγκαστικές) επιλογές του και αυτές να οδηγήσουν τον Παναιτωλικό στη νίκη.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ