Διαρκείας αλλά και εισιτήρια με ΠΑΟ

Τα διαρκείας, που είχαν πρόσβαση στους προηγούμενους αγώνες, αλλά και απλά εισιτήρια θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Από το Σάββατο μεγαλώνει το ποσοστό από 10% σε 50% της χωρητικότητας του γηπέδου, οπότε μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Αγρινίου περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι. Απαγορευτικό υπάρχει για οπαδούς των πράσινων, γι’ αυτό τα απλά εισιτήρια θα διατεθούν με ελεγχόμενη διαδικασία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αγώνα Super League Interwetten με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2021 (ώρα έναρξης 19.30) δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Με τη χρήση του ΑΜΚΑ τους μπορούν να αγοράσουν επιπλέον και ΔΥΟ απλά εισιτήρια ηλεκτρονικά (Μπείτε ΕΔΩ).

– Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

– Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων ανά θύρα στον συγκεκριμένο αγώνα είναι:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ : 18 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ : 12 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ: 10 ευρώ

Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν δωρεάν παιδιά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

Την Παρασκευή (από τις 10.00 έως τις 16.00) και το Σάββατο (από τις 12.00 έως τις 18.00) θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο και το προσωπικό μας θα βοηθήσει φιλάθλους οι οποίοι έχουν δυσκολία στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου. Πρέπει να έχουν μαζί τους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν είναι δυνατή η συναλλαγή με μετρητά), ΑΜΚΑ, ταυτότητα.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ