Διαρκείας και γεμάτο γήπεδο

Στον Παναιτωλικό είναι αισιόδοξοι ότι με τη μεγάλη μείωση στις τιμές των διαρκείας και την ποιοτική ομάδα που προετοιμάζει ο Μάκης Χάβος, το γήπεδο θα γεμίσει ξανά. “Μαζί με εσένα” είναι το κεντρικό σύνθημα, με το οποίο καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με την αγορά διαρκείας και γενικότερα σε κάθε εκδήλωσή της. Τα γραφεία άνοιξαν από το πρωί και υπάρχει ικανοποιητική κίνηση. Για να μην δημιουργηθούν ουρές και αυξηθεί ο χρόνος αναμονής για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, αυτή την εβδομάδα θα γίνει διάθεση όλες τις μέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) με διευρυμένο ωράριο, από τις 10.00 έως τις 18.00 καθημερινά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει:

Από το πρωί άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2017-2018 με πολλούς φίλους του Παναιτωλικού να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο να ανανεώσουν την κάρτα τους από την πρώτη ημέρα, παραλαμβάνοντας τα συλλεκτικά δώρα που τα συνοδεύουν.

Με μειωμένες κατά 20% σε σχέση με πέρσι τις τιμές σε όλες τις Θύρες, δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας εξασφαλίζοντας θέση για όλους της αγώνες της σεζόν, ακόμα και με 4 ευρώ ανά αγώνα!

Το μεγάλο στοίχημα είναι:

  • Να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο. Να ενισχύσουμε την ομάδα, να δείξουμε την αγάπη μας. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!
  • Να ενεργοποιηθούμε περισσότερο και να συμμετάσχουμε σε κάθε δράση του Παναιτωλικού. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!
  • Να δείξουμε ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που κάνει περήφανο το Αγρίνιο, εκφράζει και εμάς. Το θέλουμε, τον ενισχύουμε. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!

 

Αυτή την εβδομάδα τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο θα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων διαρκείας μέσω του viva.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ