Διαρκείας που συμφέρει

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια (διαρκείας και απλά) εξέδωσε ο Παναιτωλικός:

Στα πέντε χρόνια που η ομάδα μας αγωνίζεται στη Super League διατηρεί σημαντικό αριθμό πιστών φιλάθλων, που την κατατάσσουν την 6η θέση ανάμεσα στις ομάδες της κατηγορίας, στον πίνακα των εισιτηρίων. Απ’ την πλευρά μας έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορούν όλοι να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας. Και η μείωση των τιμών κατά 20% στα φετινά εισιτήρια διαρκείας, είναι ένα είδος επιβράβευσης των πιστών φιλάθλων μας. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για τη μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα για περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το σύνθημα Μαζί με ΕΣΕΝΑ! βρήκε απήχηση και ήδη ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διατεθεί ξεπέρασε κατά πολύ τους αντίστοιχους των τελευταίων ετών.

Και η διάθεση συνεχίζεται… Αυτή την εβδομάδα τα γραφεία θα είναι ανοικτά την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή (από 9.00 έως 17.00)

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους, υπάρχει η δυνατότητα απλού εισιτηρίου στον αγώνα (ή στους αγώνες) που θα επιλέξουν.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ειδικά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, διαμορφώνονται ως εξής:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 215Γυναικεία – παιδικά10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα)12Γυναικεία – παιδικά8
Θύρα 410Γυναικεία – παιδικά7
Θύρα 3 και Θύρα 5  8Γυναικεία – παιδικά5
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7  7Γυναικεία – παιδικά5

 

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν τη μέρα του αγώνα, από 11.00 το πρωί έως την έναρξή του.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ