Δικαιώθηκαν 17 ομάδες που έκοψε ο Παπαχρήστος!!!

Η επίσημη ανακοίνωση της ετοιμηγορίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όπως αυτή αναρτήθηκε αργά το βράδυ στο site της ΕΠΟ αποκαλύπτει ότι ο συνολικός αριθμός των Σωματείων που κέρδισαν την προσφυγή τους είναι τελικά 17! Ναι, 17 σωματεία που η απερχόμενη διοίκηση δεν συμπεριέλαβε στον εκλογικό κατάλογο, τον οποίο το δικαστήριο ακυρώνει.

Τα 17 Σωματεία διακαιώθηκαν και μπορούν αύριο να πάρουν μέρος στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Δικαιώθηκε και ο Τάγκαλος που μήνες τώρα φώναζε με τις ανακοινώσεις του για αποκλεισμούς μη αρεστών ομάδων. Και τελικά με σημερινή απόφαση της διοίκησης κόπηκε κι εκείνος!!! Όμως, όπως τονίζει στην αποψινή ανακοίνωσή του, θεωρεί δεδομένο ότι θα κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που καταθέτει αύριο και θα βγει νικητής στις εκλογές που θα γίνονται το βράδυ της Παρασκευής.

Η ακύρωση από το Δικαστήριο του εκλογικού καταλόγου που είχε καταρτίσει η διοίκηση Παπαχρήστου (σ.σ. με 22 σωματεία) και η ένταξη των 17 που δικαιώθηκαν απόψε, δημιουργεί νέα δεδομένα. Τα περισσότερα απ’ αυτά έχουν ταχθεί με δημόσιες δηλώσεις τους υπέρ του Τάγκαλου, οπότε διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση στο πλειοψηφικό ρεύμα.

Δείτε τι αναφέρουν οι αποψινές αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου και ποια είναι τα 17 Σωματεία που δικαιώθηκαν, οπότε ψηφίζουν αύριο:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται εν μέρει την από 7.06.2022 και με αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 14803/8-6-2022 προσφυγή οκτώ σωματείων της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με τις επωνυμίες: 1) «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ», 2) «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», 3) «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ», 4) «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ », 5) «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣΗ ΛΕΠΕΝΟΥΣ», 6) « ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ», 7) «ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ», 8) «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ».

Ακυρώνει την από 6-6-2022 απόφαση του καθ’ ου δευτεροβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας ».

Διατάσσει: α) την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου, εκ ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ, στα νικήσαντα προσφεύγοντα σωματεία και β) την εισαγωγή στο Ταμείο της Ε.Π.Ο. των εκ ποσού εξακοσίων (600,00) ευρώ τελών λειτουργίας, που προκαταβλήθηκαν από τα προσφεύγοντα σωματεία με το υπ’ αριθμ. 476/10-06-2022 διπλότυπο κατάθεσης της Ε.Π.Ο.

-Δέχεται εν μέρει την από 8.06.2022 και με αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 14826/8-6-2022 προσφυγή εννέα σωματείων της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με τις επωνυμίες: 1) «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ», 2) «ΑΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ», 3) «ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ», 4) «ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ», 5) «ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ», 6) «ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ», 7) «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», 8) «ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ», 9) «ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ»

Ακυρώνει την από 6-6-2022 απόφαση του καθ’ ου δευτεροβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι .

Διατάσσει: α) την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου, εκ ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ, στα νικήσαντα προσφεύγοντα σωματεία και β) την εισαγωγή στο Ταμείο της Ε.Π.Ο. των εκ ποσού εξακοσίων (600,00) ευρώ τελών λειτουργίας, που προκαταβλήθηκαν από τα προσφεύγοντα σωματεία με το υπ’ αριθμ. 477/10-06-2022 διπλότυπο κατάθεσης της Ε.Π.Ο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ