Δυσκόλεψαν τα πράγματα

Με ανοικτές υποθέσεις στη δικαιοσύνη (υποθέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης) ήταν δεδομένο ότι μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League 1, θα υπήρχαν δυσκολίες. Μέχρι να τελεσιδικήσουν (τουλάχιστον). Τα Play-off αρχίζουν με μια βδομάδα καθυστέρηση, τα Play-out δεν ξέρουμε ακόμα πότε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, που έτσι κι αλλιώς αρκεί να δημιουργήσει αναστάτωση, ήρθε και η εξάπλωση των κρουσμάτων κορωναϊού για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Πρώτο μέτρο ήταν να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες (από τη Super League έως τα τοπικά) και βλέπουμε…

Αν υποθέσουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που εκδικάζει αύριο τις υποθέσεις ΠΑΟΚ – Ξάνθης θα εκδώσει απόφαση στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, οριακά θα προλάβει η Λίγκα να συνεδριάσει, να επικυρώσει τη βαθμολογία και να κάνει την κλήρωση των Play-out. Αν δεν προλάβει τις ημερομηνίες, με δεδομένη την προγραμματισμένη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου, η 1η αγωνιστική μπορεί να διεξαχθεί τις 4-5 Απριλίου!

Κανείς δεν γνωρίζει, όμως, ποια θα είναι τότε η κατάσταση στο άλλο σοβαρό ζήτημα της εξάπλωσης του κορωναϊού στη χώρα μας. Τι μέτρα θα εφαρμόζονται και αν θα μπορούν να γίνονται αγώνες. Έστω κεκλεισμένων των θυρών με 60 άτομα στο γήπεδο. Ο Παναιτωλικός (όπως και οι υπόλοιπες 7 ομάδες) προπονείται καθημερινά, χωρίς να γνωρίζει πότε θα παίξει. Χωρίς να έχει τη δυνατότητα φιλικών αγώνων και πηγαίνοντας ουσιαστικά στο άγνωστο με μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ