Δωρεάν στο γήπεδο μητέρες-παιδιά με Βόλο

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Βόλο, οι οποίες παραμένουν μειωμένες όπως στα προηγούμενα ματς. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η προσφορά δωρεάν εισόδου στις μητέρες με τα παιδιά τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας που γιορτάζεται την Κυριακή.

Η ανακοίνωση αναφέρει

Την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την τιμά προσφέροντας δωρεάν είσοδο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τον ΝΠΣ Βόλος, σε όλες τις μητέρες και τα παιδιά τους έως 12 ετών.

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 12 ευρώ

Θύρα 2: 12 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α: 10 ευρώ

Θύρα 4:  10 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 7: 6 ευρώ

Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά από το viva.grΣτη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν ξανά δωρεάν μαθητές Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων.

Την ημέρα του αγώνα Σάββατο 7 Μαΐου, από τις 12.00 έως τις 18.00 θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο και το προσωπικό μας θα βοηθήσει φιλάθλους οι οποίοι έχουν δυσκολία στην ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου. Πρέπει να έχουν μαζί τους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (δεν είναι δυνατή η συναλλαγή με μετρητά), ΑΜΚΑ, ταυτότητα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ