«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Για τον Παναιτωλικό της νέας σεζόν μίλησε ο Θωμάς Σπύρου, αντιπρόεδρος της ομάδας, στην εκπομπή «Σπορ στο Ionian». «Ο Παναιτωλικός έρχεται από δύο κακές, άσχημες σεζόν, που θέλουμε να τις αφήσουμε πίσω. Κάναμε αλλαγές, προσθαφαιρέσεις, με σκοπό να γίνει μία ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα αρέσει ξανά στον κόσμο του. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε όμως απόσταση ακόμη», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα. «Παίζαμε με έναν δυνατό αντίπαλο, έναν δεμένο αντίπαλο, που ερχόταν από μία καλή σεζόν. Ηταν το φαβορί για τον αγώνα, ήταν πρώτη αγωνιστική, το αποτέλεσμα μόνο κακό δεν είναι. Συνεχίζουμε».

Για την εικόνα της 1ης αγωνιστικής σχολίασε πως «είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν. Όλες οι ομάδες είναι τουλάχιστον υπολογίσιμες και όποιος δε το πάρει έτσι θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Κάποιοι βρέθηκαν ήδη. Οι ομάδες έδειξαν σε καλή κατάσταση, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Τα παιχνίδια θα είναι δυνατά». Για τον Γιάννη Αναστασίου είπε ότι «είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αρκετά χρόνια στην πρώτη γραμμή με εικόνες από Ελλάδα και εξωτερικό. Τους βλέπουμε καθημερινά να εργάζονται και μακάρι όλα αυτά να βγουν στο γήπεδο».


Μετά ρωτήθηκε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. «Το ποδόσφαιρο δέχθηκε χτύπημα από την πανδημία. Δύο χρόνια άδεια γήπεδα, ήταν πολύ κακή εικόνα. Ξεκινάμε, έστω με τους περιορισμούς, να επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα σιγά-σιγά. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη και με την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ο κόσμος. Είμαστε ακόμη μέσα στην πανδημία, θα πρέπει να πορευτούμε ακόμη με τα πρωτόκολλα».

Κλείνοντας έστειλε το «μήνυμά» του στους φίλους της ομάδας. «Να είμαστε αισιόδοξοι, να στηρίξουμε την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, καθρέφτης όμως είναι το γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ