Εισιτήρια με ΠΑΟΚ: Ποιοι μπαίνουν στο γήπεδο

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες, επιτρέπεται η είσοδος σε όσους διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας. Εδώ θα μπορέσουν να μπουν και όσοι αγόρασαν απλό εισιτήριο στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα. Και οι μεν και οι δε μπορούν να αγοράσουν δύο απλά εισιτήρια. Φυσικά δεν επιτρέπεται η είσοδος οπαδών του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 δικαίωμα εισόδου θα έχουν:

  • Όσοι αγόρασαν απλά εισιτήρια στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα λάβουν ενημερωτικό email από τη viva με έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά έως δύο απλά εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
  • Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον, θα λάβουν ενημερωτικό email από τη viva με έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο (αν επιθυμούν) μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά και έως δύο απλά εισιτήρια, συμπληρώνοντας τα ακριβή στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, email) των φιλάθλων για τους οποίους προορίζονται τα εισιτήρια.

Οι παραπάνω περιορισμοί θα ισχύσουν και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν κατά σειρά, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Άρη, Παναθηναϊκό.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων ανά θύρα στον συγκεκριμένο αγώνα είναι:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 25 ευρώ

Θύρα 2: 25 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α22 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 15 ευρώ

Θύρα 7: 15 ευρώ

Στις παραπάνω τιμές ισχύει έκπτωση 50%, για παιδιά που γεννήθηκαν από 01/01/2009 και μετά.

Η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται μέσω viva.gr.

Τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο (ώρες 10.00 έως 16.00) και όσοι αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Τις ίδιες ημέρες και ώρες όσοι φίλαθλοι δεν έχουν δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς, μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία του γηπέδου, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέσω viva.gr έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, ΑΜΚΑ) και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία για το κοινό.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για είσοδο με Παιδικό εισιτήριο, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ