Εισιτήρια με… περιορισμούς

Η απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Ιωνικού, οδήγησε σε περιορισμούς στη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου. Στόχος τους είναι να υπάρχουν μόνο Αγρινιώτες στο γήπεδο και αυτό θα διασφαλιστεί με τη διαδικασία που προβλέπει αγορά απλού εισιτηρίου ηλεκτρονικά μόνο για όποιον έχει αγοράσει τουλάχιστον δύο εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες φέτος. Όπως επίσης για αγορά από τα εκδοτήρια με την επίδειξη ταυτότητας απ’ την οποία φαίνεται η εντοπιότητα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Εισιτήρια του αγώνα των Playouts ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ που διεξάγεται το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, στις 19.30, μπορούν να προμηθευτούν οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήριο σε δύο (ή περισσότερα) εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας την τρέχουσα περίοδο. Η αγορά τους γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/).

Για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το Σάββατο από τις 12.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου, αποκλειστικά για φιλάθλους του Παναιτωλικού, με επίδειξη ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ή διαβατηρίου).

Για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια είναι αναγκαία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 14 ευρώ

Θύρα 2: 14 ευρώ

Θύρα 4Α12 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 6: 7 ευρώ

Θύρα 7: 7 ευρώ

Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν μαθητές και μέλη ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ