Εισιτήρια μόνο για Παναιτωλικούς

Ο Παναιτωλικός εμμένει στην απόφασή του που ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία δεν τήρησε όσα είχαν συμφωνηθεί και αντί για 500 έφερε στο Αγρίνιο… 1.500 οπαδούς της, δημιουργώντας αναστάτωση στις κερκίδες. Τι θα ισχύσει την Κυριακή; Δεν θα δοθούν εισιτήρια στον Παναθηναϊκό, δεν θα ανοίξουν τα εκδοτήρια, δεν θα πωληθούν απλά εισιτήρια. Υπάρχουν δύο εξαιρέσεις, που “επιβραβεύουν” τους μόνιμους θαμώνες της κερκίδας. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να αγοράσουν δύο απλά. Όσοι πήγαν στο γήπεδο στον αγώνα με τον Αστέρα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ περιγράφει τις λεπτομέρειες:

Σε εφαρμογή παλαιότερης σχετικής απόφασης, κάνουμε γνωστό ότι στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 ώρα 19.30, δεν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα εκδοτήρια ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και ΔΕΝ θα διατεθούν απλά εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ο καθένας εκ των οποίων μπορεί να αγοράσει έως δύο απλά ονομαστικά εισιτήρια, με την επίδειξη της κάρτας του στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορούν να προμηθευτούν από ένα απλό εισιτήριο προσερχόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, όπου θα γίνεται διασταύρωσης των στοιχείων τους, τα οποία έχουν καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης.

Τα γραφεία θα λειτουργήσουν:

Σάββατο από 10.00 έως 18.00

Κυριακή από 12.00 έως 18.00

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην θύρα 3 θα φιλοξενηθούν δωρεάν αθλητές Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα(θύρες 1 και 2)30Γυναίκες – παιδιά 15
Μικρή κερκίδα(θύρα 4Α άνω διάζωμα)20€Γυναίκες – παιδιά 12€
Μικρή κερκίδα(θύρες 4 και 5)15€Γυναίκες – παιδιά 10€
Πέταλο(θύρες 6 και 7)10€Γυναίκες – παιδιά 7€

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Για την αγορά του απλού ονομαστικού εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
  • Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ