«Ενωμένοι νικάμε»

Ο Παναιτωλικός απαλλάχθηκε χθες (2/6) από την Επιτροπή Δεοντολογίας από κάθε κατηγορία περί χειραγώγησης του αγώνα του με τον ΟΦΗ και πλέον στην εφέσεων θα επιδιώξει να «ρίξει» το πρόστιμο των 300.000 ευρώ που του επιβλήθηκε. Τα «καναρίνια», μέσω ανακοίνωσής τους, ευχαρίστησαν όσους στάθηκαν κοντά στην ομάδα και τόνισαν πως «ενωμένοι νικάμε».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξ’ αρχής είχαμε εκφράσει την βεβαιότητα ότι θα επιβεβαιωθεί ξανά το ήθος και η ακεραιότητα της ομάδας μας, όπως επίσης ότι ο Παναιτωλικός θα βγει νικητής και πιο δυνατός από την περιπέτεια που επιχείρησαν να τον εμπλέξουν.
Μετρήσαμε φίλους και ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που διατράνωσαν την πίστη τους για την καθαρότητα του Παναιτωλικού. Φίλαθλοι απ’ όλοι την Ελλάδα, χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, φυσικά πρόσωπα, πήραν ξεκάθαρη θέση και δημιούργησαν μια μεγάλη ασπίδα. Τους ευχαριστούμε.
Δηλώσαμε την εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη και με την αρωγή των έγκριτων νομικών μας, επιβεβαιώθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και επικυρώθηκε με την απόφασή της, ότι ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει Αθλητικός, Πολιτιστικός και Φιλεκπαιδευτικός Οργανισμός, με αρχές και αξίες τις οποίες πιστά υπηρετεί στην 96χρονη πορεία του.
Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, με στόχο να δυναμώνουμε κάθε ημέρα, δίνοντας χαρά και υπερηφάνεια στους φιλάθλους μας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ! Ενωμένοι πάμε για τις επόμενες νίκες!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ