«Εξαιρετική η εκτέλεση του Νινούα»

Για τη φάση του 88′ όπου ο Νινούα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά το ματς με τον Παναιτωλικό, μίλησε ο Κνετ στο Metropolis. «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετική εκτέλεση. Σίγουρα, έκανα λάθος γιατί θεώρησα ότι η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος, γι’ αυτό έκατσα από πίσω. Ήταν λάθος η αντίδρασή μου, αλλά ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση», είπε αρχικά ο Αυστριακός γκολκίπερ και μετά ρωτήθηκε γιατί έκατσε πίσω από το τείχος. «Είδα ότι χτυπάει το φάουλ με το αριστερό, και όταν χτυπάς από εκεί με το αριστερό συνήθως η μπάλα πάει πάνω από το τείχος. Θα μπορούσα να μείνω από την άλλη πλευρά. Ήταν πολύ δυνατά χτυπημένο το φάουλ και δεν μπορούσα να αντιδράσω».


Μετά του μεταφέρθηκε πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων των «κυανοκίτρινων». «Ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι λυπημένος για την ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο δυστυχώς το χάσαμε». Για εκείνους που τον κατηγορούν, ανέφερε ότι «δεν θέλω να πω τίποτα. Παίξαμε καλά και είμαι λυπημένος για την ομάδα. Οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, έτσι μπαίνουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν άξιζε κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός από το χθεσινό ματς. «Νομίζω πως ναι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ένα καλό πλάνο με τον νέο προπονητή, και σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ