Ερασιτέχνης: Ψάξτε τη δεύτερη πιο καθαρή ομάδα

Με δυναμική παρέμβασή του ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός αναφέρεται στο ήθος, την εντιμότητα, την ακεραιότητα και τον διάφανο τρόπο που λειτουργεί η ομάδα και προτρέπει όλους να ψάξουν ποια είναι η δεύτερη πιο καθαρή της χώρας.

Εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι οι τακτικοί δικαστές θα κληθούν να βάλουν κάθε συκοφάντη, κάθε σκευωρό στη θέση του, με την απόφαση που θα εκδώσουν, ενώ τονίζει ότι ο Παναιτωλικός θα βγει ακόμα πιο δυνατός από την υπόθεση αυτή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με την ηθική μας δεν θα παίξει κανείς
Τι σημαίνει ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το γνωρίζουν και οι πέτρες. Εμείς ως μέλη του τεράστιου αυτού Συλλόγου είμαστε περήφανοι για το ήθος, την εντιμότητα, την ακεραιότητα και τον διάφανο τρόπο που λειτουργεί, καθιστώντας τον παράδειγμα προς μίμηση. Τη δεύτερη πιο καθαρή ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ας ψάξουν να τη βρουν.
Στα 96 χρόνια της ιστορία του πολλοί αποπειράθηκαν να σπιλώσουν το όνομα του Συλλόγου μας, επειδή διέφερε και δεν υπάκουε. Όλοι έφαγαν τα μούτρα τους!
Αυτό θα γίνει και τώρα, με την επιχειρούμενη προσπάθεια να πληγεί η ηθική του Παναιτωλικού. Είναι τεράστια πρόκληση της νοημοσύνης της φίλαθλης κοινής γνώμης που γνωρίζει πολύ καλά, η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ να κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ!
Σε λίγες μέρες τακτικοί δικαστές, που είμαστε βέβαιοι πως τιμούν το λειτούργημά τους, θα κληθούν μέσα από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, να βάλουν κάθε συκοφάντη, κάθε σκευωρό στη θέση του.
Ο Παναιτωλικός δεν ζήτησε ποτέ και δεν πρόκειται να ζητήσει τώρα ή στο μέλλον καμία επιείκεια. Δεν προσκύνησε και δεν θα προσκυνήσει κανέναν. Απ’ αυτή την υπόθεση μόνο οφέλη θα έχει τελικά. Η απαλλαγή του θα θυμίσει και στον πλέον δύσπιστο αυτό που ξέρουν όλοι: Ο Παναιτωλικός είναι η πι
ο καθαρή ομάδα της Ελλάδας! Ψάξτε τη δεύτερη!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ