Ευρώπη από τον καναπέ δεν έρχεται

Η Θύρα 6 καλεί τους φίλους του Παναιτωλικού να αφήσουν τον καναπέ και να στηρίξουν απ’ την κερκίδα την ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Οι εξάδες, οι ευρώπες και τα κύπελλα δεν έρχονται ούτε από την καφετέρια, ούτε από τον καναπέ. Η ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον ΤΙΤΟΡΜΟ είναι πιο αναγκαία από ποτέ!“. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εδώ και μερικές ημέρες, η ομάδα μας έχει μπει στους ρυθμούς της νέας σεζόν αφήνοντας πίσω μια από τις πιο περίεργες χρονιές κατά την παρουσία μας στην κορυφαία κατηγορία. Μια αγωνιστική περίοδος που ξεκίνησε με αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου, χωρίς να εξελιχθεί ανάλογα. Μέχρι στιγμής το πάθημα φαίνεται να έγινε μάθημα.

Παρόμοιο με το περσινό, είναι και το νέο ξεκίνημα της ομάδας που μέχρι τώρα φαίνεται να προχωρά σε ουσιαστικές κινήσεις με καλές προοπτικές για τα επόμενα χρόνια. Και ενώ μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, παράλληλα προετοιμαζόμαστε για ένα γεμάτο κλουβί που θα δείξει την πραγματική δύναμή του δείχνοντας έτσι το δρόμο στην ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Οι εξάδες, οι ευρώπες και τα κύπελλα δεν έρχονται ούτε από την καφετέρια, ούτε από τον καναπέ. Η ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον ΤΙΤΟΡΜΟ είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Τα έργα στο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στη μικρή κερκίδα, μας φέρνουν πίσω στο πέταλο. Ένα πέταλο που θα διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια, ένα πέταλο που με την στήριξη ΟΛΩΝ θα βράζει και θα είναι ο 12ος παίχτης για τη φετινή χρονιά.

Η στιγμή που περιμένουμε όσο τίποτα, πλησιάζει. Να ξαναμπούμε στο κλουβί, να ενώσουμε τις φωνές μας και να τραγουδήσουμε αγκαλιά για την μεγάλη μας αγάπη.

Αγοράζουμε ΟΛΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, δείχνουμε την πίστη μας κάθε Κυριακή, αφήνουμε λαρύγγια στο γήπεδο, κάνουμε επιτέλους το βήμα παραπάνω!

Γινόμαστε ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, συσπειρωνόμαστε γύρω από τη ΘΥΡΑ 6 για ένα κλουβί που αναμένεται πιο καυτό από ποτέ!

Τιμή εισιτηρίου διαρκείας: 110 € (συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή στο σύνδεσμο)

Τιμή συνδρομής: 40€

ΥΓ. Ωράριο λειτουργίας συνδέσμου: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 20:30-21:30»

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ