Ευχαριστήριο από το Εργαστήρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη στήριξη του Παναιτωλικού:

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούν θερμότατα την αντιπροσωπευτική ομάδα παικτών και στελεχών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού, που επισκέφτηκε τη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα μας στο Αγρίνιο.
Οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και ευτυχείς από την επίσκεψη αυτή, την οποία είχαν ζητήσει για να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας.
Η ομάδα του Παναιτωλικού ξεναγήθηκε στα τμήματα-εργαστήρια των νέων μας, παρακολούθησε με ενδιαφέρον τη διαδικασία κατασκευής των εργοτεχνημάτων τους και ενημερώθηκε από την ομάδα διοίκησης και τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Γεώργιο Μαστρογεωργίου για το έργο του Φορέα. Οι παίκτες δώρισαν σε όλους τους νέους μας πασχαλινά αυγά και ευχήθηκαν Καλό Πάσχα.
Ευχαριστούμε θερμότατα την ΠΑΕ «Παναιτωλικός» και τον Πρόεδρο κ. Φώτη Κωστούλα για την στήριξη που προσφέρουν στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ