Ηχηρή παρέμβαση Παναιτωλικού!

Η Αιτωλοακαρνανία διατρανώνει αύριο Τετάρτη το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, με την υποβάθμιση των υποδομών υγείας του νομού, με δύο συλλαλητήρια. Ένα στις 11.00 το πρωί στο Αγρίνιο και ένα στις 13.00 στο Μεσολόγγι. Ο Παναιτωλικός δήλωσε τη συμμετοχή και συμπαράστασή του σ’ αυτόν τον αγώνα, κάνοντας μια ηχηρή παρέμβαση. Τόσο με ανακοίνωση που εξέδωσε, όσο και με video στο οποίο εμφανίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επικεφαλής τον Γιάννη Ματζουράκη, τους συνεργάτες του και όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η υγεία μας είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Και με αυτό δεν μπορεί να παίζει κανείς!

Οι δομές υγείας στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαξιωμένες. Δεν καλύπτουν ούτε καν βασικές ανάγκες των πολιτών. Κι αυτή η κατάσταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Ο Παναιτωλικός, στηρίζει το μεγάλο Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Αγρινίου – Μεσολογγίου και γενικότερα στις δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας που πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Ενώνουμε τη φωνή μας με δεκάδες φορείς και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από κάθε αρμόδιο να σταματήσει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Η διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Παναιτωλικός, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στηρίζουν τον αγώνα καλώντας τους φιλάθλους μας και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες σε κοινό αγώνα να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε.

 

Δείτε και το video:

https://www.youtube.com/watch?v=c3bwUTShSh4

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ