Η Δευτέρα των αποφάσεων

Διοικητικό Συμβούλιο και Γενική Συνέλευση ανακοίνωσε η Super League για τη Δευτέρα, όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα. Αρχικά θα επικυρωθεί και τυπικά η 14η ομάδα, που θα είναι αυτή που θα επικρατήσει στα μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα που ολοκληρώνονται αύριο. Η έγκριση του προγράμματος των αγώνων, η κλήρωση και θέματα διοργάνωσης του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31/8/2020 στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Επικύρωση της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21 (ήτοι του νικητή των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη) – Ανακήρυξη ομάδας που προβιβάζεται / υποβιβάζεται μεταξύ των εν λόγω 2 ΠΑΕ. Εγγραφή μέλους στο συνεταιρισμό (για την περίπτωση που νικήτρια των αγώνων μπαράζ είναι η ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης).

Επίσης, την ίδια ημέρα, Δευτέρα 31/8/2020 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

3/ Έγκριση Κανονισμού Παρατηρητών.

4/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

5/ Θέματα Κυπέλλου Ελλάδας.

6/ Διάφορα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ