Η μικρή… απογειώνεται!

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού έβγαλαν ανακοίνωση… κινητοποίησης. Σ’ αυτή τονίζεται ότι πρέπει να γίνει ξανά έδρα το κλουβί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν:

Η 21η Νοεμβρίου του περασμένου έτους αποτέλεσε μια νέα αρχή σε ότι αφορά το δεσμό κόσμου-ομάδας. Αποφασίζουμε για ακόμη μια φορά να αφήσουμε στην άκρη ότι πήγαινε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας έτη πίσω και να κάνουμε το γήπεδο ΞΑΝΑ ΕΔΡΑ.

Το φόβητρο των αντιπάλων εδώ και 96 χρόνια. Η ιστορία έγραψε και μόνο δικαιωμένοι μπορούμε να νιώθουμε από το αποτέλεσμα. Σίγουρα ο δρόμος ήταν και είναι ανηφορικός, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς όποιος προτίμησε το κλουβί από τον καναπέ κατάλαβε ότι η εικόνα των προηγούμενων ετών δεν αρμόζει σε αυτόν τον κόσμο.

Οι βάσεις έχουν μπει. Αρχικά στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε το γήπεδο να θυμίσει και πάλι έδρα αλλά και να χαρίσει μετά από πολύ καιρό χαρές στο ΛΑΟ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Ήδη οι πρώτες κινήσεις για τη νέα χρονιά έχουν γίνει, και φαίνονται ενθαρρυντικές, κρατώντας μικρό καλάθι, και έπεται συνέχεια.

Το κομμάτι της κερκίδας όμως, δεν εξαρτάται, ή μάλλον δεν πρέπει να εξαρτάται, από κανένα διοικούντα, κανέναν προπονητή, κανέναν παίκτη, και πάει λέγοντας. Ο καθένας από εμάς έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να είναι κοντά στην ομάδα. Το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει χωρίς γήπεδο-καμίνι και ειδικά οι παλιότεροι το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.

Από λόγια, κριτικές του πληκτρολογίου και “Παναιτωλικάρες” χορτάσαμε. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη και θα γίνει πράξη για να ανεβάσουμε, επιτέλους, ψηλότερα τη σημαία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ. Η δικαστική περιπέτεια που περάσαμε, από την οποία βγήκαμε αλώβητοι, κάνει αυτή την ανάγκη ακόμα μεγαλύτερη. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Έτσι βγήκαμε νικητές από αυτή την περιπέτεια, έτσι θα νικήσουμε και τώρα.

Όλα τα παραπάνω, προαπαιτούν ΣΤΗΡΙΞΗ στο μοναδικό ενεργό οπαδικό κίνημα της ομάδας και της πόλης μας, την ιστορική ΘΥΡΑ 6. Ο σύνδεσμος είναι έτοιμος να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το καλό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και αυτό προϋποθέτει την ενεργή και συνεχή συμμετοχή ΟΛΩΝ. Πέρυσι θυμηθήκαμε, έστω για λίγο, ποια είναι ή δύναμη του οργανωμένου κόσμου αυτής της ομάδας.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

ΦΕΤΟΣ Η ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Θύρα 5) : 140€ (περιλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή)

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 40€

Ο σύνδεσμος παραμένει κλειστός λόγω των μέτρων της κυβέρνησης, όμως θα υπάρχει αντιπροσωπεία κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στο στενό μας (Πεζόδρομος Καραϊσκάκη) από τις 20:00 για ενημέρωση, εγγραφές και εισιτήρια διαρκείας.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

ΘΥΡΑ 6-WARRIORS EST. 1981

ΥΓ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Νίκου, οπαδού του Παναιγιάλειου, για τον απροσδόκητο χαμό του. Καλό παράδεισο ρε μάγκα!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ