Η σημαντική επιστροφή του Μπεχαράνο

Το κενό του Μπεχαράνο φάνηκε κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Βολιβιανός χαφ αποδεικνύεται το «βαρόμετρο» του φετινού Παναιτωλικού. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι ανασταλτικές και επιθετικές επιδόσεις των «κυανοκίτρινων», με και χωρίς εκείνον στο γήπεδο.

Μέχρι στιγμής ο 23χρονος μέσος μετρά 901 λεπτά συμμετοχής, σε 11 διαφορετικούς αγώνες. Σε αυτό το διάστημα τα «καναρίνια» δέχθηκαν 9 τέρματα, εκ των οποίων τα 2 ήταν με πέναλτι (από ΑΕΚ, Πανιώνιο). Ετσι κατά μέσο όρο η εστία τους παραβιάζεται κάθε 100 αγωνιστικά λεπτά. Στα άλλα 359’ που για διάφορους λόγους δεν έπαιξε, ο Παναιτωλικός δέχθηκε 11 γκολ (1 από ΠΑΟΚ, 1 από Κέρκυρα, 1 από Απόλλωνα, 3 από Ξάνθη, 1 από Λαμία και 4 από Ολυμπιακό). Ο αντίστοιχος μέσος όρος «πέφτει» στα 32,6’. Ετσι με τον διεθνή μέσο στο γήπεδο ο Παναιτωλικός δέχεται ένα τέρμα κάθε 100’ και χωρίς εκείνον κάθε 32,6’.

Την ίδια στιγμή Τα 14 από τα 17 τέρματα των «κυανοκίτρινων» σημειώθηκαν με εκείνον μέσα στις 4 γραμμές. Ναι μεν δεν είχε κάποια συμμετοχή, αλλά προφανώς λόγω της παρουσίας του «ρολάρει» καλύτερα ο άξονας.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ