Θα γίνουν τα ματς σε Καραϊσκάκης και Λαμία

Ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για τους αγώνες του Κυπέλλου, ο Κώστας Νίκας, με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τόνισε πως οριστικά δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό και της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Αποκάλυψε όμως, πως ο Άρης κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα με την Λαμία, λόγω καιρικών συνθηκών, όμως όπως τόνισε ο υπεύθυνος της ΕΠΟ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μετακίνηση της ομάδας του Άρη καθώς το οδικό δίκτυο είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Στις δηλώσεις του, υποστήριξε:

“Είμαι στην ΕΠΟ, βίωσα μία μεγάλη ταλαιπωρία, έχουμε υποχρεώσεις και έπρεπε να βρίσκομαι εδώ. Το ύψος του χιονιού αγγίζει το μισό μέτρο. Το ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθεί για να μην μετακινηθούν οι ομάδες. Αποφασίσαμε την αναβολή του όπως και την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε κάποιο αίτημα απο τις δύο ομάδες. Ομως μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σταδίου που αποφάσισε να κλείσει το στάδιο έως την Τετάρτη, ήταν αδύνατο να γίνει το ματς. Το γήπεδο θα είναι παγωμένο, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Για τα άλλα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα αίτημα από τις ομάδες. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Αρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή.

Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Αρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ