«Κακά αποτελέσματα»

Το αυτονόητο είπε ο Γρηγόρης Μάκος, μιλώντας στον «Μετρόπολις» ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Οτι η ομάδα προέρχεται από κακά αποτελέσματα και καλείται άμεσα να το… αλλάξει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναιτωλικού: «Θα μπορούσαν να είμαστε καλύτερα. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε κακά αποτέλεσμα. Εύχομαι αυτό να είναι μια κοιλιά, όπως κάνουν οι ομάδες συνήθως, και να πάμε ακόμη καλύτερα μέσα στην επόμενη χρονιά».

Για τον Ηρακλή: «Φέτος, όπως έχω ξαναπεί, όλες οι ομάδες είναι να ικανές να χάσουν και να κερδίσουν οπουδήποτε. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει οτι ο Ηρακλής θα μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με την αλλαγή του προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία. Εμείς ερχόμαστε από την ισοπαλία στη Βέροια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς».

Για το ποιο στοιχείο θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι του Ηρακλή: «Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι στάνταρ. Ο κ. Παντελίδης τους έχει κάνει πιο ομάδα και έχει την ψυχολογία υπέρ του. Το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν γκολ γιατί θα είναι δύσκολο να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ