«Καλοί στο πρώτο, κακοί στο δεύτερο»

Καρδιοχτύπησε σήμερα ο Παναιτωλικός, όμως ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στο αποτέλεσμα, χωρίς όμως να μην σταθεί στη διαφορετική εικόνα που είχε η ομάδα μεταξύ των δύο ημιχρόνων. «Ήταν ένα ματς που θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Είχαμε δύο πρόσωπα: Ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα κακό δεύτερο. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, βάλαμε και το δεύτερο γκολ και στο δεύτερο μέρος ενώ είχαμε πει να μπούμε πολύ δυνατά, βάλαμε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι και δώσαμε το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Χάσαμε τη συνοχή μας και μπορώ να κατανοήσω και το άγχος και τη νευρικότητα αλλά ήταν η αναγκαιότητα της νίκης.
Θα συζητήσουμε μαζί με τα παιδιά για το τι έφταιξε στο δεύτερο μέρος και αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη γιατί δε θέλαμε να ζήσουμε ξανά να χάνουμε βαθμούς στο τέλος όπως με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Έχω ζητήσει από όλους τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι γιατί η ομάδα θα τους χρειαστεί. Υπάρχουν προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών και όσο περνάει ο καιρός θέλω να χρησιμοποιώ και νέα παιδιά για να δω το τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα».

Για τη διαιτησία είπε πως «δεν θα ασχοληθώ με τους διαιτητές, δεν είναι δική μου δουλειά, υπάρχει διοίκηση γι’ αυτό το κομμάτι. Η δική μου δουλειά και των ποδοσφαιριστών δεν είναι αυτή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ειδικά στην έδρα μας δεν πρέπει να αφήνουμε βαθμούς. Ο Παναιτωλικός έχει δόξα τω Θεό ένα πολύ καλό γήπεδο που θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Μετά αναφέρθηκε στις απουσίες, όπου είπε πως «θα ήταν ευχής έργο να έχω τους πάντες διαθέσιμους για να μπορώ να διαλέγω και να αλλάζω πράγματα μέσα στο γήπεδο. Όσοι όμως χρησιμοποιούνται, τα δίνουν όλα και αυτό με ικανοποιεί. Πλήρεις δεν είμαστε και έχουμε προγραμματισμένη μια συνάντηση για τις μεταγραφές τις επόμενες ημέρες». Οταν ρωτήθηκε για τους Ερικσον και Πάουλο σχολίασε ότι «έχουν πολύπλοκους τραυματισμούς και είμαστε σε συνεχή ενημέρωση με τους γιατρούς. Ίσως αυτοί οι δύο παίκτες είναι μεταγραφές Ιανουαρίου».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ