«Καλύτερος ο ΠΑΣ»

Λίγα λόγια είπε ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δίκαια έφτασε στη νίκη. Είχαμε προβλήματα, κυρίως στη μεσαία γραμμή όπου χάσαμε πολλές μπάλες και από εκεί δημιουργήθηκαν και οι επιθέσεις του ΠΑΣ.
Στο δεύτερο ημίχρονο όταν βελτιώσαμε το παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε μια φάση με το Μανιά και ένα σουτ του Ίλιτς, ήρθε μια φάση με το κόρνερ και την κεφαλιά του Λίλα που μπήκε το γκολ. Όταν πιστέψαμε ότι μπορούμε κάτι καλύτερο δεχτήκαμε το γκολ από τον ΠΑΣ. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΣ», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την απόδοση του Κυριακίδη. «Δουλεύει καλά, προπονείται καλά και αυτός είναι ο ρόλος του να παίζει καλά».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την απόδοση του Παναιτωλικού, με αφορμή ότι τη περασμένη αγωνιστική «γύρισε» το παιχνίδι με την Ξάνθη. «Δεν υπήρχε πολύς χρόνος όταν μπήκε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ και επίσης έχουμε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή με ελλείψεις στη γραμμή των αμυντικών χαφ».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ