Καρέλης: «Ιδανική κίνηση να ανανεώσω με τον Παναιτωλικό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να μείνε στον Παναιτωλικό έδειξε ο Νίκος Καρέλης, μέσω των όσων είπε στον ΣΠΟΡ FM.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και προσπαθεί να το κάνει από τις πρώτες προπονήσεις. Έχουμε ξεκινήσει νωρίς. Ήρθα πιο αργά αλλά είμαι σε καλή κατάσταση»

Για το ότι έκανε τις καλύτερές του χρονιές υπό τις οδηγίες του Αναστασίου: «Έχουμε καλή χημεία. Πήγα 21 ετών στον Παναθηναϊκό, δουλέψαμε αρκετά, κάναμε καλές σεζόν. Τώρα ξαναβρήκα την υγεία μου και μπορώ να αντεπεξέλθω στα θέλω του. Κάναμε μια καλή σεζόν μαζί και ευελπιστούμε να κάνουμε την ίδια κι ακόμα καλύτερη».

Για την παραμονή του Αναστασίου και του ίδιου στον Παναιτωλικού: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι έμεινε στην ομάδα. Του χρωστάω πολλά για την περσινή μου παρουσία και όχι μόνο. Ήταν η ιδανική κίνηση να ανανεώσω με τον Παναιτωλικό».

Για το ότι ο Παναιτωλικός είναι μια από τις ελληνικές ομάδες που αποτελούν καλό προορισμό για τους ποδοσφαιριστές: «Έχουμε την τύχη να είμαστε σε μια ομάδα που παρέχει παραπάνω από τα βασικά, είναι σοβαρό κλαμπ, βοηθάει τους Έλληνες παίκτες και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα ζητήματα που υπάρχουν. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Προσπαθεί η ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και κάνει ό,τι μπορεί για να έχει ευχαριστημένους τους παίκτες».

Για την επόμενη σεζόν: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, είμαστε όλοι έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Μετά την περσινή χρονιά, ήταν πολύ σημαντικό ότι βελτιωθήκαμε. Καταλάβαμε τι θέλει ο προπονητής και δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, συγκριτικά με τη χρονιά που σωθήκαμε την τελευταία στιγμή. Φέτος θα κάνουμε καλύτερη χρονιά. Να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

Για τη θέση που προτιμάει να παίζει: «Σίγουρα σέντερ φορ είναι η θέση μου, μπορώ να παίξω και με δύο επιθετικούς, αλλά τα πλάγια δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Στο κέντρο της επίθεσης αποδίδω καλύτερα»

Για το αν έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Εθνική ομάδα μετά τα δέκα γκολ που πέτυχε πέρυσι: «Με δέκα γκολ όχι, με παραπάνω ναι. Προσπαθώ να ξαναπώ στον ρυθμό μετά τους τραυματισμούς που με κράτησαν εκτός πολλά χρόνια. Έχω βρει την υγεία μου, είμαι αισιόδοξος να κάνω μια ακόμα καλή χρονιά και να λάβω ξανά κλήση από την Εθνική».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ