Καραγκιοζιλίκι…

Η Θύρα 6 με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην τιμωρία του Παναιτωλικού “για την δολοφονική ενέργεια των οπαδών του να πετάξουν χαρτάκια και κορδέλες“, χαρακτηρίζοντας γελοία τα πρόστιμα και καλώντας την ΠΑΕ να αντιδράσει σ’ αυτό το καραγκιοζιλίκι:

Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα λίγο πριν τον ερχομό του 2019 τα πράγματα θα είχαν πολύ πλάκα αν δεν ήταν πραγματικά τραγικά. Το γιατί είναι γνωστό σε όλους, ακόμα κι αν δεν παρακολουθούν το άθλημα. 
Ευτυχώς όμως τώρα με την εξυγίανση θα μπουν όλα σε μια σειρά. Και η αρχή μάλλον γίνεται από την ομάδα μας, αφού με το ποσό των 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναιτωλικός για την δολοφονική ενέργεια των οπαδών του να πετάξουν χαρτάκια και κορδέλες στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα. Δεν ξέρουμε αν τα πρόστιμα είναι καθαρά ένας εισπρακτικός μηχανισμός της λίγκας αλλά ως εδώ, ο παραλογισμός και η γραφικότητα έχουν και κάποια όρια. Στο πρωτάθλημα της διαφθοράς, των τυφλών διαιτητών, των δανεικών, των υπόδικων παραγόντων και των έμμισθων στρατιών τους φαίνεται πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα χαρτάκια στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δηλώσουμε ότι αδιαφορούμε πλήρως από δω και στο εξής για τα γελοία πρόστιμα τους και καλούμε τους συνειδητοποιημένους οπαδούς όλης της χώρας να πράξουν το ίδιο. Επίσης, καλούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός να αντιδράσει σ αυτό το καραγκιοζιλίκι και να συντονίσει τη δράση της και με άλλες ΠΑΕ (αν είναι αυτό εφικτό) μέχρι να αλλάξουν αυτές οι εξοντωτικές ποινές.

ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ!
Θύρα 6 – Warriors est.1981

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ