«Κοιτάμε μπροστά»

Να ξεχάσουν όλοι άμεσα το αποψινό αποτέλεσμα, θέλει ο Τραϊανός Δέλλας και αυτό τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Ήρθαμε εδώ σήμερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, μπήκαμε αρκετά καλά, χάσαμε μία καλή ευκαιρία για να προηγηθούμε αλλά στο πρώτο μέρος υπήρχαν δύο σημεία κλειδιά. Ο τραυματισμός του Μάζουρεκ και το δεύτερο ήταν το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ δείξαμε αρκετά πράγματα από αυτά που ήθελα. Κάναμε πολλά λάθη, μετά το δεύτερο γκολ όμως παίξαμε καλύτερα και βάλαμε ένα γκολ που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο από εκεί κι έπειτα λόγω των τραυματισμών και των καθυστερήσεων. Δεν αλλάζει κάτι, κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ποιοτική ομάδα και νεανική και θέλουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση του ρόστερ που έχουμε», ανέφερε στην αρχή.

Και μετά ρωτήθηκε αν κάπου εδώ «τελείωσε» το ευρωπαϊκό όνειρο του Παναιτωλικού. «Υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες. Θα το δούμε. Το σκεπτικό πάνω στο οποίο δουλεύουμε δεν θα αλλάξει πάντως».

Για το αν υπάρχει κόπωση ή δεν μπορεί ο Παναιτωλικός να διαχειριστεί το άγχος των υψηλών στόχων, ανέφερε ότι «δεν νομίζω ότι είναι ψυχολογικό. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Γι αυτό κάνουμε πολλά λάθη».
 
Για την αναγκαστική αλλαγή του  Μάζουρεκ είπε ότι «είναι ένας παίκτης κλειδί για την λειτουργία της ομάδας. Οι παίκτες που μπαίνουν από τον πάγκο μπαίνουν για να βοηθήσουν, ωστόσο χάνεται ένα διάστημα μέχρι να μπει στον ρυθμό του αγώνα». 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. το ματς το έχασε ο παναιτολικος δεν το κέρδισε ο Απόλλων,Πολλα λαθη τακτικης “απαραίτητος ο κλεσιο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο ,σε κακή μέρα πολλοί παίκτες,λάθος μεταβιβάσεις,δέκα λεπτά μπάλα να έπαιζε το Αγρίνιο θα το επερνε το ματς.δεν βλεπω τον Απόλλωνα μένει αν και συμπαθής ομάδα,οι δε διαιτητές σε “υπηρεσία”….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ