Κωστούλας: «Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους Καμίνσκι, εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν, προχωράμε τον σχεδιασμό»

Ο Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε επίσημα για το τι συμβαίνει με την «υπόθεση Καμίνσκι», τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά τους και ότι εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν ώστε να ολοκληρώσουν τους όρους που είχαν συμφωνηθεί. Παράλληλα τόνισε πως είναι «εδώ» και ζήτησε ενότητα ενόψει του «τελικού» με τον Λεβαδειακό.
Κάθετος και κατηγορηματικός ήταν σήμερα (27/4) ο Φώτης Κωστούλας που μίλησε για πρώτη φορά μετά την 8η Δεκεμβρίου για το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι. Αυτό συνέβη με αφορμή σενάρια που υπήρξαν ότι η πλευρά των τελευταίων αναμένεται στην Ελλάδα για να «τελειώσει» την αγορά των «κυανοκίτρινων» λίγες ώρες μετά την παρουσία του μεγαλομετόχου των «κυανκίτρινων» στα αποδυτήρια, όπου και μίλησε στους παίκτες ενόψει του κρισιμότατου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο ισχυρός άνδρας του club τόνισε λοιπόν πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά των εκ ΗΠΑ επιχειρηματιών και μάλιστα αποκάλυψε πως πλέον εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν ώστε να αγοράσουν τα «κανρίνια». «Εχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Οπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα έδωσε το «σύνθημα» τόσο για την επόμενη ημέρα των «κυανοκίτρινων», όσο και για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς που είναι πάρα πολύ κρίσιμη. «Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου εργαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσει η ομάδα μας τη σεζόν με τον τρόπο που πρέπει. Εστιάζουμε στη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από το ποδοσφαιρικό τμήμα στη σημερινή μας συνάντηση. Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στον αγώνα στον οποίο είμαι σίγουρος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα επικυρώσουμε την παρουσία μας στη μεγάλη κατηγορία για μία ακόμα σεζόν. Από την επόμενη ημέρα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό που ήδη κάνουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ